Navigeo

Navigeo

Zaloguj sięnie masz konta? Zarejestruj się

Nowość!!! - Multiupload zdjęć - wrzuć kilkadziesiąt zdjęć za jednym razem!

Forum: Europa

Idź do strony: 1

• Autor
  • Wiadomość
Będzie to wypraw rowerowo-promowa gdyż będę chciał także zwiedzić 2 Estonskie wyspy. Odludzie i przestrzeń to jest to co mnie kręci!
Więcej informacji

Organizator: Robert Ostrowski
Tagi: rower, wyprawa, turystyka rowerowa, namiot, Estonia, Łotwa, prom
Byłeś na tej wyprawie Estonia 2008 czy zamierzasz byc?"

http://www.navigeo.net/forum/list/subject/ogolne/europa/lotwa-i-estonia-sierpien-2008
Witam,
Ciekawi mnie ta wyprawa. Czy sie juz odbyla czy tez planujesz ja w przyszlym roku? Nie bylem jeszcze na zadnej wyprawie rowerowej ale w przyszlym roku chcialbym sprobowac. Czy jest miejsce dla nowicjusza na tym wyjezdzie?
Pozdrowienia,
Wojtek
Super szykujesz miejsce do wyprawy. Nie spotkałem bardziej wspanialszych warunków do uprawiania sportów rowerowych jak w Estonii. Jechałem z Rygi do Tallina. Cały czas nad wodą, wspaniała trasa. Polecam w Tallinie tanie jak na naszą kieszeń Hostele jako miejsce noclegowe. Mają ich troche i ich stan okreslam na 3 gwiazdki.

Wojtek Suszek napisal(a):

Witam,
Ciekawi mnie ta wyprawa. Czy sie juz odbyla czy tez planujesz ja w przyszlym roku? Nie bylem jeszcze na zadnej wyprawie rowerowej ale w przyszlym roku chcialbym sprobowac. Czy jest miejsce dla nowicjusza na tym wyjezdzie?
Pozdrowienia,
Wojtek

Ta wyprawa dopiero sie odbedzie w 2009 r. Najlepszym terminem bedzie lipiec gdyz wtedy bedzie mozna doswiadczyc białych nocy.

Jesli chodzi uczestnikow to na 2 tygodniowa wyprawe lepiej juz byc doswiadczonym turysta. Nie chodzi mi o wieloletnie doswiadczenie lecz odbyty conajmniej 1 wyjazd z 1-2 noclegami. Ma to na celu przetestowanie posiadanego sprzetu i jego zweryfikowanie. Z doświadczenia wiem, że nowicjusze bardzo szybko rezygnują z różnych powodów. Tak więc polecam odbycie 1 wycieczki 2-3 dniowej dla "zahartowania".

Marek Dzwonnik napisal(a):

Byłeś na tej wyprawie Estonia 2008 czy zamierzasz byc?"

Wyprawa jest przełożona na lipiec 2009 r.

Robert Ostrowski napisal(a):

Jesli chodzi uczestnikow to na 2 tygodniowa wyprawe lepiej juz byc doswiadczonym turysta. Nie chodzi mi o wieloletnie doswiadczenie lecz odbyty conajmniej 1 wyjazd z 1-2 noclegami. Ma to na celu przetestowanie posiadanego sprzetu i jego zweryfikowanie. Z doświadczenia wiem, że nowicjusze bardzo szybko rezygnują z różnych powodów. Tak więc polecam odbycie 1 wycieczki 2-3 dniowej dla "zahartowania".

Witam,
Czesc sprzetu juz wiele razy przetestowalem na splywach kajakowych. Pozostaje czesc typowo rowerowa. Mysle ze krotki wyjazd pozwoli na sprawdzenie reszty wyposazenia
Pozdrowienia
Jesli chcesz zahaczyc o biale noce to polecam druga polowe czerwca. W lipcu jest najlepsza pogoda (sierpien jest najbardziej deszczowym miesiacem).
Lipiec jest terminem nie zmienialnym gdyz musze sie dostosowac z urlopem do innych, to jedno, a drugie to fakt, ze juz bylem w Estonii w miesiacu lipcu i bardzo sobie chwalilem te pore.

Idź do strony: 1

zamknij

Logowanie

Nie masz konta u nas? Zarejestruj się zajmie Ci to tylko 2 minuty.
Zapomniałeś hasła? nie martw się pomożemy Ci je odzyskać.

zamknij

Przypomnienie hasła

Wprowadź e-mail, który podałeś w trakcie rejestracji. Na ten adres wyślemy wiadomość, która umożliwi Ci odzyskanie hasła.